JACKIES BLOGG

När man loggar in på sidan är det första man möts av en stor porträttbild av paradise hotel stjärnan Jackie Ferm.  Bläddrar man längre ner på sidan är det fler stora bilder på Jackie. Man får ett intryck av att sidan är ego. Att den endast handlar om henne. Jag kan tycka det är lite tjatigt när en sida är ego och när all uppmärksamhet endast riktas åt ett håll. Men å andra sidan går man väll inte in på Jackie Ferms blogg om man inte vill läsa om just henne?

Tycker man att Paradise hotel stjärnan Jackie Ferm är underhållande så är det här en jättebra blogg att läsa. I andra fall ska man nog låta bli. På bloggen står nämligen allt som har med Jackie att göra. Hur hon vill se ut, vad hon gör om dagarna och vad hon tycker om saker och ting. Hon har t.o.m. gjort ett helt inlägg med frågor om sig själv som hon fått av sina läsare.

Jag skulle tro att målgruppen för Jackie Ferm främst är unga tjejer.

http://www.nattstad.se/JackieFerm

//Alice Öqvist

Kommentarer
Postat av: Agneta - lärarkommentar

Hur tycker du att en logg ska vara för att vara läsvärd?

2010-04-23 @ 09:32:24
Postat av: Alice

rolig och underhållande eller upplysande och intressant. Läser hellre om någon aktuell eller rolig händelse än vad t ex någon har ätit till frukost. Finns också de som får sina personliga bloggar att vara roliga genom sättet de skriver.

2010-04-27 @ 09:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0